A Nagyvendéglő 2018. április havi étrendje

03.Kedd: Gyömbéres cseresznyeleves, Sertésszelet Holstein módra, steakburgonya, gyümölcs

04.Szerda: Csontleves, Paradicsomos káposzta, sertéssült

05.Csütörtök: Póréhagyma leves, Zöld borsós csirkemáj, tészta

06.Péntek: Sertésragu leves, Diós-mákos kalács, gyümölcs

 

09.Hétfő: Hamisgulyás, Gyümölcsmártás, natúr sertésszelet

10.Kedd: Gombócleves, Tavaszi pulykarizottó

11.Szerda: Zellerkrémleves, Disznótoros, hagymás tört burgonya, párolt káposzta

12.Csütörtök: Tarhonya leves, Székelykáposzta

13.Péntek: Lencsegulyás, Sajtos tészta, gyümölcs

 

16.Hétfő: Tojásleves, Kelkáposzta főzelék, marha pörkölt, gyümölcs

17.Kedd: Zöldségleves, Milánói spagetti

18.Szerda: Erdei gyümölcsleves, Kaszinó sertésszelet, köményes burgonya, savanyúság

19.Csütörtök: Karalábé leves, Grillezett csirkecomb, kukoricás rizs

20.Péntek: Palócleves, Fánk, eperöntet, gyümölcs

21.Szombat: Húsleves, Paradicsommártás, párolt sertésszelet, főtt burgonya

 

23.Hétfő: Lebbencsleves, Fejtettbab főzelék, vagdalt húspogácsa

24.Kedd: Zöldborsó leves, Sült hekk, burgonyapüré

25.Szerda: Őszibarack leves citromfűvel, Párizsi sertésszelet, mexikói rizs

26.Csütörtök: Sárgaborsó krémleves, Majorannás pulykatokány, bulgur

27.Péntek: Gulyásleves, Túrós csusza, tepertő, gyümölcs

 

02.Szerda: Daragaluska leves, Burgonya főzelék, sertéspörkölt

03.Csütörtök: Gombaleves / Ivólé, Babsólet

04.Péntek: Pulykaragu leves, Grízes tészta, gyümölcs

 

(A változtatás jogát fenntartjuk!)

 

A beiratkozott étkezőink az étkezés lemondását / megrendelését a 0676/353-442-es telefonszámon tehetik meg.

About Post Author