A Nagyvendéglő 2019. október havi étrendje

01.Kedd: Brokkoli krémleves, Panírozott csirkemell, párolt rizs, mustáros mártás

02.Szerda: Trópusi gyümölcsleves, Borsos tokány, tarhonya, savanyúság

03.Csütörtök: Paradicsom leves, Fokhagymás sertésszelet, bulgur, gyümölcs

04.Péntek: Frankfurti leves, Burgonyás tészta, gyümölcs

 

07.Hétfő: Hamisgulyás, Zöldborsó főzelék, sült virsli

08.Kedd: Csontleves, Majorannás pulykatokány, tészta

09.Szerda: Zöldbab leves, Cigánypecsenye, párolt rizs, savanyúság

10.Csütörtök: Paradicsom leves, Sült hekk, hasábburgonya, tartármártás

11.Péntek: Lencsegulyás, Szilvás gombóc, gyümölcs

 

14.Hétfő: Zöldségleves, Fejtettbab főzelék, vagdalt, gyümölcs

15.Kedd: Gombócleves, Sajtos csirkemell, mexikói rizs

16.Szerda: Zöldborsó leves, Paprikás burgonya virslivel, savanyúság

17.Csütörtök: Rántott köménymagleves, Székelykáposzta

18.Péntek: Tárkonyos raguleves, Mákos guba, gyümölcs

 

21.Hétfő: Daragaluska leves, Milánói spagetti

22.Kedd: Csurgatott tojásleves, Burgonya főzelék, sertéspörkölt

 

24.Csütörtök: Meggyleves, Pirított csirkecomb, rizi-bizi, savanyúság

25.Péntek: Húsgombóc leves, Káposztás tészta, gyümölcs

 

28.Hétfő: Lebbencsleves, Almafőzelék, natúr sertésszelet, gyümölcs

29.Kedd: Őszibarack leves citromfűvel, Pásztorhús, savanyúság, gyümölcs

30.Szerda: Póréhagyma leves, Rakott burgonya kolbásszal, gyümölcs

31.Csütörtök: Palócleves, Lekváros bukta, gyümölcs

 

04.Hétfő: Húsleves, Paradicsom mártás, párolt sertésszelet, főtt burgonya

05.Kedd: Zellerkrémleves, Mexikói pulykaragu, bulgur

 

(A változtatás jogát fenntartjuk!)

 

A beiratkozott étkezőink az étkezés lemondását / megrendelését a 06 76/353-442-es telefonszámon tehetik meg.

About Post Author