A Nagyvendéglő februári étrendje

01.Csütörtök: Őszibarack leves citromfűvel, Sertésszelet, zabpelyhes bundában, kukoricás rizs

02.Péntek: Palócleves, Fánk, lekvár, gyümölcs

 

05.Hétfő: Tarhonya leves, Zöldborsó főzelék, sült virsli, meggyes pite

06.Kedd: Erdei gyümölcsleves, Kaszinó sertésszelet, köményes burgonya, savanyúság

07.Szerda: Csontleves, Milánói spagetti, gyümölcs

08.Csütörtök: Sárgaborsóleves, Tavaszi pulykarizottó, ivólé

09.Péntek: Bográcsgulyás, Túrós csusza, tepertő, gyümölcs

 

12.Hétfő: Hamisgulyás, Tökfőzelék, sertéspörkölt, gyümölcs

13.Kedd: Zellerkrémleves, Fűszeres csirkemell, ananászos rizs

14.Szerda: Brokkoli leves, Pacalpörkölt/Sertéspörkölt, főtt burgonya, savanyúság

15.Csütörtök: Daragaluska leves, Szezámos rántottszelet, párolt vegyeszöldség

16.Péntek: Jókai bableves, Szilvásgombóc, gyümölcs

 

19.Hétfő: Húsleves, Almafőzelék, párolt hús, müzli

20.Kedd: Paradicsom leves, Sült csirkecomb, mexikói rizs, savanyúság

21.Szerda: Rántott leves, Székelykáposzta, gyümölcs

22.Csütörtök: Zöldbab leves, Panírozott halrúd, burgonya püré

23.Péntek: Sertésragu leves, Grízes tészta, eperöntet, gyümölcs

 

26.Hétfő: Lebbencsleves, Lucskos káposzta, eszterházi vagdalt, almás pite

27.Kedd: Csurgatott tojásleves, Mexikói pulykaragu, bulgur, gyümölcs

28.Szerda: Fejtett bableves csipetkével, Cigánypecsenye, párolt rizs, savanyúság

01.Csütörtök: Vaníliás ananászleves, Tarhonyás hús, savanyúság

02.Péntek: Burgonyaleves virslivel, Tejföllel töltött túrógombóc, gyümölcs

 

05.Hétfő: Zöldségleves, Paradicsomos húsgombóc, ivólé

Az étkezés megrendelését vagy lemondását a 76/353-442-es telefonszámon tehetik meg.

(A változtatás jogát fenntartjuk!)

About Post Author