A hétvégén is nagyon meleg lesz

w

Ma is a napsütésé és a hőségé lesz a főszerep, a hőmérséklet helyenként még vasárnap is 40 fok körül alakul. Vasárnap este egy gyenge hidegfront ér el bennünket, amely hétfői átvonulásával átmenetileg mérsékli a kánikulát. Az ezt követő csütörtökig újabb melegedésnek várható – adta hírül az idojaras.hu.

Ma délelőtt gyengén felhős, derült időre számíthatunk, sok napsütéssel. Csapadék nem lesz. Délután folytatódik a jellemzően napos idő. A tikkasztó forróságban ugyan északon megnövekszik a gomolyfelhőzet, de számottevő csapadéktól itt sem kell tartani. Mérsékelt nyugati, délnyugati szél mellett 35, 40 fok között tetőzik a hőmérséklet.

Szombaton változóan, helyenként erõsen felhõs lesz az ég, a legtöbb napsütésre a délnyugaton élõk készülhetnek. Csapadék általában nem alakul ki, csupán délkeleten fordulhatnak elõ helyi záporok. Mérsékelt lesz az északi szél. A legmelegebb órákban 35, 41 fokot mérhetünk.

Vasárnap a forróság mellett változékony, de alapvetõen napos idõre van kilátás. Délután északnyugat felõl egyre többfelé lehet zápor, zivatar. Megélénkül az északi szél. A legmagasabb nappali hõmérséklet 35, 41 fok között alakul.

About Post Author