A Nagyvendéglő 2019. január havi étrendje

02.Szerda: Daragaluska leves, Lencsefőzelék, vagdalt, gyümölcs

03.Csütörtök: Zöldborsó leves, Húsos tészta

04.Péntek: Burgonyaleves kolbásszal, Túrós derelye, gyümölcs

 

07.Hétfő: Húsleves, Gyümölcsmártás, párolt sertésszelet, müzli

08.Kedd: Hamisgulyás, Tejfölös-gombás pulykaragu, bulgur

09.Szerda: Gombócleves, Panírozott halrúd, párolt rizs, tartármártás

10.Csütörtök: Paradicsom leves, Paprikás burgonya virslivel, savanyúság

11.Péntek: Húsgombóc leves, Sajtos tészta, gyümölcs

 

14.Hétfő: Fejtettbab leves csipetkével, Magyaros rizseshús, savanyúság

15.Kedd: Lebbencsleves, Zöldborsós csirkemell, színes orsótészta

16.Szerda: Csurgatott tojásleves, Burgonyafőzelék, sertéspörkölt, gyümölcs

17.Csütörtök: Csontleves, Székelykáposzta

18.Péntek: Bográcsgulyás, Tejberizs, gyümölcs

 

21.Hétfő: Zöldségleves, Sárgaborsó főzelék, sült kolbász, ivólé

22.Kedd: Karfiol leves, Sajttal töltött pulykamell, párolt rizs, mustáros mártás

23.Szerda: Gyömbéres cseresznyeleves, Tarhonyás hús, savanyúság

24.Csütörtök: Zellerkrémleves, Kaszinó sertésszelet, köményes burgonya

25.Péntek: Sertésragu leves, Darás metélt, lekvár, gyümölcs

 

28.Hétfő: Rántott leves, Paradicsomos húsgombóc, gyümölcs

29.Kedd: Zöldbab leves, Panírozott csirkemell, petrezselymes burgonya

30.Szerda: Brokkoli krémleves, Borsos tokány, spagetti, savanyúság

31.Csütörtök: Gombaleves/Ivólé, Tavaszi sertésrizottó

01.Péntek: Jókai bableves, Lekváros bukta, gyümölcs

 

04.Hétfő: Tarhonyaleves, Tökfőzelék, vagdalt húspogácsa, gyümölcs

05.Kedd: Karalábé leves, Pirított csirkemáj, bulgur

 

(A változtatás jogát fenntartjuk!)

 

A beiratkozott étkezőink az étkezés lemondását / megrendelését a 06 76/353-442-es telefonszámon tehetik meg.

About Post Author