A Nagyvendéglő 2020. február havi étrendje

03.Hétfő: Lebbencsleves, Lucskos káposzta, marhapörkölt, gyümölcs

04.Kedd: Trópusi gyümölcsleves, Pirított csirkecomb, petrezselymes burgonya

05.Szerda: Gombaleves/Ivólé, Tavaszi sertésrizottó

06.Csütörtök: Rántott köménymag leves, Lecsós sertésszelet, bulgur

07.Péntek: Nyírségi gombócleves, Darás metélt, eperöntet, gyümölcs

 

10.Hétfő: Hamisgulyás, Tökfőzelék, sertéspörkölt, almás pite

11.Kedd: Tojásleves, Majorannás pulykatokány, tészta

12.Szerda: Zöldbab leves, Fokhagymás sertésszelet, burgonya, savanyúság

13.Csütörtök: Póréhagyma leves, Párizsi sertésszelet, rizi-bizi, savanyúság

14.Péntek: Bográcsgulyás, Túrós csusza, tepertő, savanyúság

 

17.Hétfő: Daragaluska leves, Milánói spagetti, gyümölcs

18.Kedd: Vaníliás ananászleves, Sült csirkecomb, mexikói rizs

19.Szerda: Magyaros burgonyaleves, Zöldbab főzelék, kölesvagdalt

20.Csütörtök: Csontleves, Rakott kelkáposzta

21.Péntek: Palócleves, Fánk, lekvár, gyümölcs

 

24.Hétfő: Tarhonya leves, Cseresznyeszósz, natúr sertésszelet, müzli

25.Kedd: Gombóc leves, Pirított csirkemáj, párolt rizs, savanyúság

26.Szerda: Sárgaborsó krémleves, Kaszinó sertésszelet, köményes burgonya, savanyúság

27.Csütörtök: Zöldségleves, Töltött káposzta, Monte Snack

28.Péntek: Húsgombóc leves, Ízes derelye, gyümölcs

 

02.Hétfő: Zöldborsó leves, Paradicsomos káposzta, sertéssült, gyümölcs

03.Kedd: Paradicsom leves, Panírozott csirkemell, petrezselymes rizs, tartármártás

04.Szerda: Erdei gyümölcsleves, Tarhonyás hús, savanyúság

05.Csütörtök: Fejtett bableves csipetkével, Pacal-/sertéspörkölt, burgonya, savanyúság

 

(A változtatás jogát fenntartjuk!)

 

A beiratkozott étkezőink az étkezés lemondását / megrendelését a 06 76/353-442-es telefonszámon tehetik meg.

About Post Author