A régi óvoda épületébe költöznek a judósok

DSC_0023

Új eszközökkel gyarapodott az év végén a Szabadszállási Sport Egyesület Judo Szakosztálya. A másik örömhír a sportolók számára, hogy az idei évben az eddiginél tágasabb, komfortosabb edzőteremben készülhetnek a területi és regionális versenyekre – tájékoztatta lapunkat Pajerich Gyula vezetőedző.

A közel harminc éves múltra visszatekintő szakosztálynak jelenleg huszonkét tagja van, közülük tíz a leigazolt versenyző. A három évtized alatt számtalan kiváló sportoló került ki az alapító, Pajerich Gyula keze közül.

A judósok kiváló eredményeikkel rendszeresen öregbítik Szabadszállás hírnevét a regionális és területi versenyeken. A legkiemelkedőbb teljesítményt az utóbbi évben Beses Sándor, Besei Péter, Besei Szimonetta, Szőke Péter, Ország András, Müller György és Ágoston Zénó nyújtotta. Legutóbb a dunaújvárosi Mikulás Kupán bizonyítottak fiatal sportolóink. Négyen állhattak a dobogó harmadik, ketten a második, ketten pedig a legmagasabb fokára.
A versenyzők legközelebb húsvétkor lépnek tatamira a Nyuszi kupán, Dunaújvárosban – mondta el a vezetőedző.

Pajerich Gyula beszámolt arról is, hogy a Magyar Judo Szövetséghez benyújtott sikeres pályázatnak köszönhetően a szakosztály egy ötven négyzetméteres tatamival és húsz új judo ruhával gazdagodott. A legnagyobb öröm viszont az, hogy az év elején, ha ideiglenesen is, a régi óvoda tornatermébe költözhetnek, ahol végre birtokba vehetik az új szőnyeget.

About Post Author

Vélemény, hozzászólás?