Elfogták „Zsuzsát”

A Kunszentmiklósi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya nyomozást rendelt el lopás bűntett és személyi szabadság megsértése bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt K. Lászlóné 70 éves budapesti lakos ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján egy ismeretlen nő 2016. szeptember 21-én 12 óra körül elutazott a sértett tassi otthonához, akivel egy újság társkereső rovatán keresztül ismerkedett meg és „Zsuzsa” néven mutatkozott be neki. Amíg a házigazda a fürdőszobában tartózkodott, a nő elment a lakásból és magával vitte a férfi mobiltelefonját, bankkártyáját, lakáskulcsát, arany ékszereit, valamint több mint 50.000 forint készpénzt. A lopás után a feltételezett elkövető a lakóház kiskapuját bezárta maga után, hogy a sértett ne tudja követni.

A nő elfogása érdekében a rendőrök felhívást tettek közzé, amelynek köszönhetően beazonosították a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható idős nőt. A kunszentmiklósi nyomozók 2016. október 14-én budapesti otthonában elfogták, majd – szabadlábon hagyása mellett – gyanúsítottként hallgatták ki.

Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság

About Post Author