Elismerésben részesült kiemelkedő munkájáért

A Bács-Kiskun Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság megyei tűzoltó állománygyűlést és szoborszentelő ünnepséget tartott, a rendezvénynek Baja városa adott otthont.

A Bács-Kiskun Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság Igazgatója a Katasztrófavédelmi Igazgatósággal történő együttműködése során nyújtott kiemelkedő munkájáért elismerésben részesítette

Kristóf Andrást, a Bács-Kiskun Megyei Tűzoltó Szövetség elnökét

Kristóf András 20 éve dolgozik Szabadszálláson tűzoltóként. Az alapfokú tűzoltó tanfolyam elvégzése után 10 hónapos önkéntes és létesítményi parancsnoki kurzusra járt, ezt követően a tűzoltóságon rajparancsnokként tevékenykedett. A megyei és országos szakmai versenyeken mindig kiemelkedően teljesít, mind csapat, mind egyéni résztvevőként.  A napi teendői mellett, mindig nagy figyelmet fordított az utánpótlás nevelésre, ezért ifjúsági, és gyermek tűzoltó szakkört indított, amely azóta is sok fiatalt vonz be a tűzoltólaktanyába. 2016-ban választották meg a Bács-Kiskun Megyei Tűzoltó Szövetség elnökének, azóta is töretlen az együttműködése a Bács-Kiskun Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatósággal. (forrás: katasztrofavedelem.hu)

About Post Author