Építés alatt álló épület tetőszerkezete izzott, parázslott Kunadacson

Az elmúlt 24 órában a katasztrófavédelem Bács-Kiskun megyei műveletirányítási központjába 1 tűzesettel és 12 műszaki mentéssel kapcsolatos, tűzoltói beavatkozást igénylő állampolgári bejelentés érkezett.

Hétfőn délelőtt Ballószög külterületén egy építési telken lévő gázcsonkot egy személygépjármű kitört, melynek következtében szivárgott a gáz. A kecskeméti hivatásos tűzoltók a gázszivárgást megszüntették, majd a helyszínt átadták a gázszolgáltató szakembereinek és a rendőrségnek.

Egy személygépjármű lesodródott az úttestről, majd fának ütközött Soltnál az 51-es számú főúton, hétfőn délelőtt. A balesetben egy ember megsérült. A solti hivatásos tűzoltók a gépjárművet áramtalanították, majd átadták a helyszínt a rendőrségnek.

Kunbaracs külterületén egy építés alatt álló épület tetőszerkezete izzott, parázslott, hétfőn délelőtt. A kerekegyházi önkormányzati tűzoltók egy vízsugár segítségével az izzást megszüntették.

Egy élelmiszert szállító kamion az árokba borult az M5-ös autópálya Budapest felé vezető oldalán, Városföld térségében, hétfőn délután. A kamion sofőrjét a mentők kórházba szállították. A kiskunfélegyházi és a kecskeméti hivatásos tűzoltók a járművet áramtalanították, majd átadták a helyszínt a rendőrségnek.

Hétfőn nyolc esetben kérték a tűzoltók segítségét leszakadt nagyméretű faágak és kidőlt fák eltávolításához és egy esetben lakásba történő behatoláshoz.

About Post Author