Erzsike néni kilencven éves lett

Gyermekei, unokái és dédunokái körében ünnepelte kilencvenedik születésnapját október 1-jén B. Kovács Józsefné Erzsike néni a szabadszállási Harmónia Otthonban. A szépkorú hölgynek lakótársai versekkel és zenével kedveskedtek. A város nevében dr. Báldy Zoltán polgármester  virágcsokrot, valamint egy oklevelet adott át Erzsike néninek. A dokumentumot Orbán Viktor, Magyarország miniszterelnöke látta el kézjegyével.

B. Kovács Józsefné Jaksa Erzsébet 1925. októberében született Kecskeméten, mezőgazdasággal foglalkozó, hét gyermeket nevelő családban élt Izsákon. Itt végezte el a négy elemit, 1942-ben kötött házasságot Izsákon. Férjével is a mezőgazdaságot választották, mivel a szülőktől örökölt föld szeretete ezt diktálta számunkra. Erzsike néninek két gyermeke született: József és Katalin.

B. Kovács Józsefné a kemény munkával töltött évek után, tavaly, egészségi állapotának megromlása miatt került be a Harmónia Otthonba. Családjával az óta is szoros kapcsolatban van, gyermekei rendszeresen látogatják.

About Post Author