Gelencsér Tímea lett Magyarország szépe

A 22 éves, marketing szakos Gelencsér Tímea nyerte a Magyarország Szépe versenyt, így ő lett Miss World Hungary 2016, aki Washingtonban képviseli majd hazánkat decemberben a világversenyen – tudatta az  MTVA Műsormarketing és Kommunikációs Iroda.

Az idei Magyarország Szépe cím nyertese korábban versenyszerűen akrobatikus showtáncolt, Európa-bajnokságon 2. helyezést ért el. A szépségverseny magyarországi döntőjét élő adásban közvetítette a Duna közszolgálati csatorna és a Duna World.

Az első udvarhölgy Oczella Eszter lett, második udvarhölgynek pedig Dukai Babettet választotta a zsűri. A közönségdíjas Dézsányi Bianka lett, a legszebb mosoly versenyt Késmárki Enikő nyerte meg.

Idén is több mint ezer jelentkező közül választották ki azt a 15 lányt, akik vasárnap este a Duna közszolgálati csatorna és a Duna World élőben közvetített műsorában megmérkőztek a győzelemért. A királynő, Gelencsér Tímea nyerte a verseny fődíját, egy csodaszép Peugeot Active 2008-as személygépkocsit.

A programban a lányok a hagyományos bikinis és estélyi ruhás felvonulás mellett, az EB magyar sikere előtt tisztelegve, a fociválogatott mezében és nemzeti ihletésű kreációkban is megmutatták magukat.

A nagyszabású gálán különleges produkciókat láthattak a nézők. A népszerű rockbanda, a Hooligans egy különleges szépségkirálynő-mixszel állt színpadra, akikhez meglepetésként Kulcsár Edina is csatlakozott. Király Viktor vadonatúj dalát adta elő, melynek címe Shoulda Woulda, majd testvérével, Király Lindával közösen duettet énekeltek. Tolvai Reni legújabb dalát, a Látomást adta elő a műsorban. Vastag Csaba egy igazán különleges népdallal lépett fel a nemzeti tour-ban, ahol a versenyzők Bélavári Zita csodaszép ruháit viselték, melyeket kifejezetten erre a műsorra készített a divattervező. A Honeybeast legnagyobb slágerét is élőben hallhatták a Magyarország szépe nézői.

Az est házigazdái Tatár Csilla és Harsányi Levente voltak.

Hírforrás: OBJEKTÍV Hírügynökség

About Post Author