Hétszer vonultak a tűzoltók

Az elmúlt 24 órában a katasztrófavédelem Bács-Kiskun megyei műveletirányítási központjába 3 tűzesettel és 4 műszaki mentéssel kapcsolatos, tűzoltói beavatkozást igénylő állampolgári bejelentés érkezett.

Egy személygépjármű az oldalára borult Kiskunhalas térségében, az 5309-es úton, kedden kora reggel. A balesetben ketten megsérültek. A kiskunhalasi hivatásos tűzoltók a járművet áramtalanították, majd átadták a helyszínt a rendőrségnek.

Tázláron, az Árpád utcában egy személygépjármű és egy tehergépjármű ütközött össze, kedden reggel. A soltvadkerti önkormányzati tűzoltók a járműveket áramtalanították, majd a forgalmat akadályozó személyautót az útról levontatták. Személyi sérülés nem történt.

Egy családi ház egyik helyiségében papírhulladék égett Borotán, a Széchenyi István utcában, kedden délután. A tüzet a tulajdonos eloltotta. A jánoshalmi önkormányzati tűzoltók az épületet átvizsgálták, és átszellőztették. Személyi sérülés nem történt.

Kiskunfélegyházán, a Marosvásárhelyi utcában lakásba történő behatoláshoz kérték a kiskunfélegyházi hivatásos tűzoltók segítségét, kedden délután. A tűzoltók létra segítségével az ablakon keresztül bejutottak az épületbe, majd a segítségre szoruló lakót átadták a mentőknek.

Szintén lakásba történő behatoláshoz vonultak a lajosmizsei önkormányzati tűzoltók, kedden éjszaka, Lajosmizsén a Móra Ferenc utcában. A tűzoltók egy erővágó segítségével a kaput kinyitották, majd a sérült lakót átadták a mentőknek.

Kedden két esetben riasztották a tűzoltókat száraznövényzet tüzéhez.

Forrás: bacs.katasztrofavedelem.hu

About Post Author