Izsákra került a Városi Napok Honvéd kispályás labdarúgó torna kupája

Az időjárásra és a férfias küzdelemre sem panaszkodhatott az a közel 100 sportoló és szurkoló, aki részt vett, illetve kilátogatott 2016. július 9-én a városi sportpályán megrendezésre került labdarúgó tornára.

A városi napok, illetve a honvéd hétvége keretében a Honvéd Nyugdíjas Klub által a harckocsik harctéri megjelenésének centenáriuma tiszteletére tervezett rendezvénysorozat részeként, immár 8. alkalommal került megrendezésre a kispályás labdarúgó torna Szabadszálláson.

Farkas Zoltán a klub elnöke megnyitójában emlékeztetett a klub és a katonai szervezetek hagyományosan jó kapcsolatára és sajnálatát fejezte ki, hogy a határvédelmi feladatok megnövekedése miatt több katonacsapat sem tudott eleget tenni a rendezők meghívásának. Felhívta a jelen lévők figyelmét a centenáriumi rendezvény sorozat további programjaira, majd sportszerű küzdelmet kívánva megnyitotta a tornát.

A résztvevő öt csapat végig sportszerű, de férfias küzdelme révén az alábbi végeredmény született:

5. helyezett: Barátok Fc., Szabadszállás

4. helyezett: Esélytelenek, Kiskőrös

3. helyezett: Mapet Power, Szabadszállás

2. helyezett: MH ARB BPH, Kecskemét (Hetény)

1. helyezett: Kandúrok, Izsák

A torna legjobb góllövője: Varga Alpár, Mapet Power;

A torna legjobb kapusa: Babitz Ferenc, Kiskőrös;

A torna legjobb játékosa: Pusztai Martin, MH ARB BPH, Kecskemét

Az eredményhirdetés végén különdíjak átadására került sor:

  • A város különdíját Dr. Báldy Zoltán polgármester adta át a torna legsportszerűbb csapata, a Barátok Fc részére;
  • A Honvéd Nyugdíjas Klub különdíját Buza Vince, elnökhelyettes adta át a torna legjobb katonacsapata, az MH ARB BPH részére;

Az eredményhirdetés végén Dr. Báldy Zoltán polgármester, a torna fő védnöke köszönte meg a résztvevők sportszerű küzdelmét és kifejezte reményét, hogy egy év múlva újra itt találkozhat a csapatokkal, majd jó egészséget kívánva bezárta a rendezvényt.

A közel egész napos küzdelem után a csapatok a Zöld-Ász vendéglőben egy kiadós ebéd mellett, egy pohár sör, vagy üdítő kíséretében beszélték meg a tapasztalatokat.

Köszönet a csapatoknak és a szurkolóknak, hozzátartozóknak, hogy megtisztelték rendezvényünket és köszönet a támogatóknak is a segítségért mellyel hozzájárultak a rendezvény eredményes lebonyolításához.

 

Honvéd Nyugdíjas Klub

Fotó: Gulyás Sándor

About Post Author