Kapus Patrik is Szabadszállás csapatát erősíti

Kapus

Újabb játékos leigazolásával erősít Szabadszállás csapata. Kapus Patrik németországi kitérő után és egy komoly térdsérülésből felépülve tér vissza korábbi nevelő egyesületéhez. Búzási Balázs edző mutatja be a régi-új csapattagot.

Búzási Balázs: Kapus Patrik a 2016-os Bajnok csapat alapembere volt. Hét rúgott góllal érkezett a KTE csapatából. Szabadszálláson 11 gólig jutott. Támadó középpályásunk 2016-ban, Német 5. osztályú csapatba igazolt. Kettő rosszul sikerült térdműtét után, májusban egy német specialista, egy hatórás műtéten rendbe rakta Patrik térdét. A 2017-es őszi szezonban a felépülés miatt nem lépett pályára, így őt is haza tudtuk igazolni. A nagy munkabírású, kitűnő irányító erősségünk lesz, nem csak góljai, de gólpasszai miatt is. Hosszú sérülésed után ismét a szabadszállási csapat rendelkezésére állsz milyen érzéssel tölt el?
Kapus Patrik: Mindig nagyszerű érzés a szabadszállási mezt magamra húzni, elvégre itt nevelkedtem, itt váltam futballistává. Nehéz időszakon mentem keresztül, de újra fittnek érzem magam és szeretném segíteni a nevelő egyesületemen, mint ahogy ők is segítettek engem a pályafutásom során!
Milyen elvárásaid vannak elsősorban magadtól és a csapat teljesítményétől?
Kapus Patrik: Hosszú kihagyás után, elsődleges célom felvenni a ritmust, valamint formába lendülni. Ezen a téren jól haladok, mivel nagyszerű, jó képességű játékosokkal vagyok körülvéve az edzéseken és egy nagy tudású, rutinos edző foglalkozik velünk nap, mint nap. Gyerekkorunk óta ismerjük egymást a csapattársaimmal, egytől egyig különleges képességűek. Szeretnék velük bajnoki címet ünnepelni!
Hogy tudtál beilleszkedni a mostani keretbe?
Kapus Patrik: A Beilleszkedés zökkenőmentes volt, mivel mindvégig tartottam a csapat nagy részével a kapcsolatot. Nagyon céltudatos, jó közösség.

About Post Author