Keressük „Zsuzsát”!

zsuzsa

A Kunszentmiklósi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a 03070/600/2016. bűnügyi számon eljárást indított lopás vétség elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen.

A nyomozás adatai szerint a sértett egy újság társkereső rovatán keresztül ismerkedett meg egy nővel, aki „Zsuzsa” néven mutatkozott be neki. Az első találkozáskor együtt mentek el a férfi tassi ingatlanába. Amíg a házigazda a fürdőszobában tartózkodott, „Zsuzsa” elment a lakásból és magával vitte a férfi mobiltelefonját, bankkártyáját, arany ékszereket, valamint több mint 50.000 forint készpénzt.

A nő beazonosítása és felkutatása érdekében tett rendőri intézkedések ezidáig nem vezetettek eredményre. A feltételezett elkövetőről fényképfelvételek állnak rendelkezésre.

A keresett személy 60 év körüli, körülbelül 175 centiméter magas, normál testalkatú. Vállig érő, hátrafésült, hullámos, szőke hajú. Szeme barna színű. Az elkövetés idején aranynak tűnő ékszereket és sminket viselt.

A Kunszentmiklósi Rendőrkapitányság munkatársai kérik, hogy aki felismeri a képeken látható nőt, a személyével vagy tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-76/513-300-as telefonszámon, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában ingyenesen hívható 06-80/555-111 „Telefontanú” zöld számán vagy a 107, 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság

About Post Author