Két érem a Szállás Kupán

Színvonalas labdarúgó utánpótlás tornát rendeztek február 14-én Szabadszálláson, a Vak Bottyán téri sporttelepen. A torna a Kecskeméti TE és a Szabadszállási SE közös rendezésében került megszervezésre. A közös rendezés a jövőbeni együttműködés jegyében zajlott.
A tornán a KTE és a Szabadszállási SE csapatain kívül Izsák, Lakitelek és Kiskunfélegyháza 9, 11 és 13 éves korú labdarúgói vettek részt korosztályonként 6 csapattal. Az első helyet mindhárom korosztályban a KTE csapatai nyerték szoros küzdelembe. A szabadszállási labdarúgók is kiválóan szerepeltek, a 9 -11 éves korosztályban harmadikak lettek, a 13 évesek pedig a második helyen zártak. A 9 és a 13 éveseknél a legjobb kapus díjat szabadszállási kapus palánta kapta. A Szabadszállási SE három utánpótlás korosztályú csapataiban összesen 28 fiatal tehetség lépett pályára.
A mérkőzések a felújított sportsátorban kerültek megrendezésre, amely a különleges adottságaival plusz élményt nyújtott a közel 150 gyereknek és büszke szülőnek, szurkolónak egyaránt.
Köszönetet szeretnék mondani Karakas Ferencnek a KTE utánpótlás vezetőjének és Búzási Balázs Szabadszállási SE edzőnek a torna magas színvonalú megszervezéséért. A nagy sikerre és az együttműködésre való tekintettel minden évben szándékozunk megrendezni a tornát nyáron szabadban füvön, télen pedig terembe (sátorba). A Szabadszállási SE nevében gratulálok az elért teljesítményéhez minden résztvevőnek.

Huszár István, Szabadszállási SE

About Post Author