Kisteherautó lángolt Solton

Az elmúlt hétvégén a katasztrófavédelem Bács-Kiskun megyei műveletirányítási központjába 4 tűzesettel és 2 műszaki mentéssel kapcsolatos, tűzoltói beavatkozást igénylő állampolgári bejelentés érkezett.
Egy személygépjármű villanyoszlopnak ütközött, melynek következtében az oszlop kidőlt Hajóson, a Zrínyi utcában pénteken délelőtt. A gépjárműben ketten utaztak, az egyik utas megsérült őt a mentők kórházba szállították.  A kalocsai hivatásos tűzoltók a gépjárművet áramtalanították, majd a helyszínt a rendőrségnek átadták.

Egy megközelítőleg száznyolcvan négyzetméteres gazdasági épület nád tetőszerkezete égett teljes terjedelmében Ágasegyháza külterületén, pénteken délután. A kecskeméti hivatásos, a kerekegyházi önkormányzati és az orgoványi önkéntes tűzoltók a tűzet három vízsugárral és kéziszerszámokkal eloltották. Személyi sérülés nem történt.

Egy nagyméretű szemetes konténer égett Kecskeméten a Gőzhajó utcában, pénteken éjszaka. A kecskeméti hivatásos tűzoltók egy vízsugárral a tüzet eloltották.

Két személygépjármű ütközött össze Császártöltésen a Bajai úton, szombaton délután. A balesetben egy ember megsérült. A járműveket a császártöltési önkéntes tűzoltók áramtalanították, majd a keceli önkormányzati tűzoltókkal közösen biztosították a helyszínt.

Egy kistehergépjármű motorterében keletkezett tűz Solton, a Tulipán utcában vasárnap délután. A solti katasztrófavédelmi őrs hivatásos tűzoltói 2 vízsugárral a tüzet eloltották. Az eset során személyi sérülés nem történt.

A hétvégén egy esetben riasztották a tűzoltókat száraz növényzet tüzéhez.

About Post Author