Középkori várépítészet és gasztronómia

49736892_609531759476493_6586319364729864192_n 50000125_609531802809822_719984849800134656_n 50002029_609531669476502_3944253422093467648_n 50065975_609531826143153_7335862377029566464_n 50220965_609532649476404_299585015551885312_n 50227191_609532452809757_5173042100895219712_n 50299848_609532252809777_7163950233628442624_n 50586624_609532406143095_8691210187127652352_n

Ezekről a témákról szóltak a szabadszállási Petőfi Sándor Általános Iskolában a Nemzeti Tehetség Program keretében tartott legutóbbi foglalkozások. A „Vár(lak) együtt a természettel” című 60 órás programsorozat keretében a decemberi és januári alkalmakon makett várakat és épületeket készítettek a résztvevők, majd a középkori és a modern gasztronómia rejtelmeibe mélyedtek el egy közös ételkészítés és kóstolás keretében. A foglalkozásokat Skriba-Nagy Mónika és Skriba Pál tartották.

About Post Author