Lakossági tájékoztatás a háziorvosi ellátás változásairól

 

Tisztelt Szabadszállási Lakosok!

Örömmel jelenthetem be Önöknek, hogy ez év májusától egy hosszú ideje fennálló probléma fog megoldódni a településen, ugyanis két háziorvosi praxist is sikerült betöltenünk.

Az alábbiakban szeretném ismertetni Önökkel a háziorvosi ellátásban bekövetkezett változásokat, melyek 2021. május 3. napjától lépnek életbe:

Az I. számú felnőtt háziorvosi körzetben Dr. Csányi János befejezi a háziorvosi szolgálatát. Doktor Úrnak ezúton és ilyen formában is szeretnénk megköszönni, hogy ilyen hosszú időn keresztül végezte gyógyító munkáját a város lakosainak érdekében!

Ezáltal az I. számú felnőtt háziorvosi körzetben 2021. május 3. napjától Dr. Mag Piroska fog rendelni.

A II. számú (Dr. Laza Erika volt körzete) felnőtt háziorvosi körzetben Dr. Kiszel Béla kezdi meg a rendelést, míg a III. számú (Dr. Ódor István volt körzete) felnőtt háziorvosi körzetben Dr. Lipták Róbert végzi a betegek gyógyítását.

Egy hosszú adminisztrációs időszakon vagyunk túl, melynek eredménye a fent ismertetett rendszer kialakítása. Munkánk során a legfontosabb szempont az volt, hogy a város lakóinak ellátása, minél hatékonyabb módon megoldott legyen.

Éppen ezért kérem a Tisztelt Lakosság türelmét és megértését, amíg az új ellátási rendszer beáll. Az alábbiakban fogadják szeretettel új orvosaink bemutatkozását. Munkájukhoz sok sikert, erőt és kitartást kívánok!

Darabos József polgármester

About Post Author