Lakossági tájékoztatás a háziorvosi ellátás változásairól

 

Tisztelt Szabadszállási Lakosok!

Örömmel jelenthetem be Önöknek, hogy ez év májusától egy hosszú ideje fennálló probléma fog megoldódni a településen, ugyanis két háziorvosi praxist is sikerült betöltenünk.

Az alábbiakban szeretném ismertetni Önökkel a háziorvosi ellátásban bekövetkezett változásokat, melyek 2021. május 3. napjától lépnek életbe:

Az I. számú felnőtt háziorvosi körzetben Dr. Csányi János befejezi a háziorvosi szolgálatát. Doktor Úrnak ezúton és ilyen formában is szeretnénk megköszönni, hogy ilyen hosszú időn keresztül végezte gyógyító munkáját a város lakosainak érdekében!

Ezáltal az I. számú felnőtt háziorvosi körzetben 2021. május 3. napjától Dr. Mag Piroska fog rendelni.

A II. számú (Dr. Laza Erika volt körzete) felnőtt háziorvosi körzetben Dr. Kiszel Béla kezdi meg a rendelést, míg a III. számú (Dr. Ódor István volt körzete) felnőtt háziorvosi körzetben Dr. Lipták Róbert végzi a betegek gyógyítását.

Egy hosszú adminisztrációs időszakon vagyunk túl, melynek eredménye a fent ismertetett rendszer kialakítása. Munkánk során a legfontosabb szempont az volt, hogy a város lakóinak ellátása, minél hatékonyabb módon megoldott legyen.

Éppen ezért kérem a Tisztelt Lakosság türelmét és megértését, amíg az új ellátási rendszer beáll. Az alábbiakban fogadják szeretettel új orvosaink bemutatkozását. Munkájukhoz sok sikert, erőt és kitartást kívánok!

Darabos József polgármester