Másfél órán belül elfogták a betörőket

Betörésről érkezett bejelentés a rendőrségre 2017. február 4-én 12 órakor. Az éjszaka folyamán ismeretlen tettesek egy tassi ingatlanból szőnyeget, asztalt, fejszét, kerékpárt, edényeket, valamint ruhákat tulajdonítottak el, a csaptelepeket letörték és a csillárokat is letépték.

A Kuszentmiklósi Rendőrkapitányság munkatársai beazonosították és 13 óra 30 perckor elfogták a két tassi gyanúsítottat, a 22 éves S. Ádámot és a 23 éves F. Tibort. A fiatalabbnál  tartott házkutatás során a rendőrök megtalálták az eltulajdonított tárgyak többségét. A nyomozás során beszerzett adatok alapján S. Ádám megalapozottan gyanúsítható azzal is, hogy szintén az éjszaka folyamán összeveszett egy ismerősével és az utcán megverte őt, majd a földön fekvő sértettől elvette a cipőjét.

Mindkét férfit lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki a nyomozók. A tassi lakosok beismertét tettüket. A kifosztással is gyanúsítható S. Ádámot őrizetbe vették a rendőrök, társa szabadlábon védekezik.

Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság

About Post Author