Mazuk Loretta lett az év aerobikosa

Évzáró gáláműsorukat tartották június 11-én a Petőfi Sándor Általános Iskola aerobikosai a József Attila Közösségi Házban. Janovics Zsuzsanna tanárnő tanítványai az elmúlt esztendőben elsajátított koerográfiákat mutatták be a nagyszámú és lelkes közönség előtt.

Az elmúlt esztendőt nagyon szép eredményekkel zárták az aerobikosok, hiszen az általános iskolás versenyzők csapatai első, második helyezést értek el, a kisebb formációk szintén első, második helyezettek lettek. A versenyszezonban hét iskola csapatai versenyeztek egymással. Az év folyamán, ötször mérették meg magukat a lányok: Szigethalmon, Szabadszálláson, Pusztaszabolcson, Adonyban és Kulcson. Kiváló sikereket értek el, az utolsó versenyen pedig megkapták a legjobb iskolának járó külön kupát, ami nagy elismerést jelent, hiszen a hét iskola közül a szabadszállásiak teljesítményét ítélték a legjobbnak.

Az idei évben az „Év aerobikosa” címet Mazuk Loretta érdemelte ki, aki arany- és ezüstminősítéseket szerzett a versenyeken. Nyolc év alatt számos csapat, kiscsoport, duó, trió és egyéni formációban szerepelt. Kiemelkedőt és maradandót alkotott, amely példaértékű minden aerobikos növendék számára. Az elismerést Janovics Zsuzsa tanárnő adta át a fiatal sportolónak.

 

 

 

About Post Author