Melléképület égett Kerekegyházán

Az elmúlt 24 órában a katasztrófavédelem Bács-Kiskun megyei műveletirányítási központjába 3 tűzesettel és 1 műszaki mentéssel kapcsolatos, tűzoltói beavatkozást igénylő állampolgári bejelentés érkezett.
 

Lakitelken, a Semmelweis utcában egy százhúsz négyzetméteres ház konyhájában berendezési tárgyak égtek, csütörtökön délelőtt. A tiszakécskei önkormányzati és a lakiteleki önkéntes tűzoltók egy vízsugárral a tüzet eloltották. Személyi sérülés nem történt.

Két személyautó és egy kisteherautó ütközött össze Kecskemét térségében, az M5-ös autópálya Szeged felé vezető oldalán, csütörtökön délután. A balesetben egy ember megsérült.  A kecskeméti hivatásos tűzoltók a járműveket áramtalanították, majd átadták a helyszínt a rendőrségnek.

Egy megközelítőleg százötven négyzetméteres melléképület égett teljes terjedelmében Kerekegyházán, az Akácfa utcában, csütörtökön délután. A kerekegyházi önkormányzati és a kecskeméti hivatásos tűzoltók a tüzet három vízsugár és kéziszerszámok segítségével eloltották.

Csütörtökön egy esetben riasztották a tűzoltókat száraznövényzet tüzéhez.

bacs.katasztrofavedelem.hu

About Post Author