Négyes sérültek meg a frontális ütközésben

Az elmúlt 24 órában a katasztrófavédelem Bács-Kiskun megyei műveletirányítási központjába 8 tűzesettel és 11 műszaki mentéssel kapcsolatos, tűzoltói beavatkozást igénylő állampolgári bejelentés érkezett.

Kecskeméten, a 445-ös számú úton két személygépjármű ütközött össze, szerdán délelőtt. A mentők egy embert kórházba szállítottak. A kecskeméti hivatásos tűzoltók áramtalanították a járművet, majd a helyszínt átadták a rendőrségnek.

Teljes terjedelmében égett egy papírt szállító kisteherautót az M5-ös autópálya Budapest felé vezető oldalán, Kecskemét közelében, szerdán délután. A kecskeméti hivatásos tűzoltók két vízsugárral a tüzet eloltották. Személyi sérülés nem történt.

Két személygépkocsi ütközött össze az Izsákot Páhival összekötő úton, csütörtökön reggel. A balesetben négyen megsérültek, közülük ketten a járművek roncsai közé szorultak. A kiskőrösi hivatásos és a szabadszállási önkormányzati tűzoltók feszítővágó segítségével emeltek ki két embert a járművekből, majd átadták őket a mentőknek.

Szerdán hét esetben riasztották a tűzoltókat száraznövényzet tüzéhez és kilenc esetben kérték a segítségüket letört nagyméretű faág vagy kidőlt fa eltávolításához.

Forrás: bacs.katasztrofavedelem.hu

About Post Author