Nyári Strázsa túra

plakat

Június 3-án rendezi a Honvéd Nyugdíjas Klub  rendhagyó módon a hagyományos Nyári Strázsa túrát. Rendhagyó, hiszen újabb mérföldkőhöz érkeztünk el, elkészült egy 9,3 km-es körtúra útvonal, melyet  ezen a túrán használunk először.

Ez az útvonal lehetőséget biztosít önálló túrázóknak, családoknak, iskolai osztályoknak, munkahelyi kollektíváknak arra, hogy egy „bázis” pontról elindulva, a jelzéseken végig haladva, ugyan oda visszaérkezve saját ütemben sétálva, megismerhessük a Felső Kiskunság leggyönyörűbb erdős-homokdombos részeit és közben beszélgetve aktívan tegyünk egészségünk védelme és megőrzése érdekében.

Ezt a túrát ennek a körtúra útvonalnak a bemutatására szentelik a rendezők, hiszen a leghosszabb táv 9,3 km (teljes kör) lesz, de bemutatjuk, hogy a kihelyezett térkép segítségével hogyan lehet rövidebb szakaszokat is teljesíteni. (Minden túrázó ajándékba is megkapja a körtúra térképét)

A rendezvény 2017. június 3-án 10 órakor a Tóth János tanya melletti tölgyesben (Erdei pihenő), a körtúra útvonal megnyitásával kezdődik és 11 óráig van lehetőség indulásra.

A túra távjai: a túrán 3-6-8-10 km-es távok közül választhatnak a túrázók.

Egyesületünk és támogatóink ajándéka, hogy az előregisztrálók INGYEN vehetnek részt a rendezvényen, a helyszínen regisztrálók 300 Ft regisztrációs díj nevezhetnek.

Díjazás: A túrát teljesítő résztvevők a rendezvény emlékére emléklap és jelvény díjazásban részesülnek.

Előnevezés: 2017. május 30-ig az itt található regisztrációs lap kitöltésével és visszaküldésével, vagy ide kattintva onlin, esetleg személyesen a József Attila Közösségi Ház munkatársainál munkaidőben. Az előregisztráció csak a megrendelt szolgáltatás (ebéd, személyszállítás) díjának egyidejű befizetésével, vagy a klub számlájára történő átutalásával válik érvényessé. Az Egyesület számlaszáma: 52800014-10105395-00000000 . A „megjegyzés” rovatban kérjük feltüntetni a nevet és a születési évszámot is (csoportos nevezés esetén a csoportvezető nevét és születési évszámát) a könnyebb beazonosíthatóság érdekében.

Étkezés: a rendezvényt támogató Zöld Ász Vendéglő a helyszínen, bográcsban készült marhalábszár pörköltet, tarhonyával és savanyúsággal biztosít 1000 Ft/adag áron azok részére, akik az előnevezéssel egyidőben május 30-ig igénylik és befizetik az ebédet.

Büfé: a helyszínen a rendezvény teljes időtartama alatt büfé áll a túrázók rendelkezésére

Személyszállítás:  Azok számára, akik nem saját eszközzel kívánnak a rajt helyszínére utazni, személyszállítási lehetőséget biztosítunk az AUTOMIX vendéglőtől 08:15-ös indulással (igény esetén több fordulóval), majd a túra után vissza, 400 Ft/fő térítés ellenében. A személyszállítási igényt szintén az előregisztrációs lapon kérjük megrendelni és a térítési díjat befizetni.

Mindenkinek jó túrázást kívánnak a szervezők

About Post Author