Online vetélkedő a kármegelőzésről

Április 11-ig várja a jelentkezőket az Aegon Országos Kármegelőzési Program online nyereményjátéka, amellyel 10 felsőtagozatos általános iskolai osztály egyenként 100 000 forintos ajándékutalvány csomagot nyerhet. Emellett azok az iskolák, amelyek rendelkeznek iskolai alapítvánnyal, részt vehetnek a főnyeremény sorsolásán is, amely 250 000 forint támogatást jelent a nyertes iskolának.

A kérdőív és az ehhez készített online tananyag célja, hogy felhívja a diákok figyelmét a kár-megelőzés, a balesetvédelem és a betörések megelőzésének fontosságára. Célja, hogy a gyerekek már fiatalon tisztában legyenek azzal, hogy saját maguk is tehetnek azért, hogy elkerüljék, vagy minimalizálják a balesetekből származó károkat. Ehhez nyújt segítséget az immár három éve működő Aegon Országos Kármegelőzési Program is, melyben az Aegon Biztosítóval, a polgárőrséggel és a Nemzeti Bűnmegelőzési Tanáccsal együtt a lakosság tájékoztatását tűzte ki célul a Rendőrség az ingatlanokat érő károk mérséklésére.

A pályázaton való részvétel egyszerű, a www.karmegelozes.hu oldalon megtalálható tananyag elolvasása után egy rövid teszt megválaszolásával vehetnek részt a tanulók.

A pályázat együttműködő partnerei: Aegon Magyarország, Országos Rendőr-főkapitányság, Országos Polgárőr Szövetség, Nemzeti Bűnmegelőzési Tanács

 

About Post Author