Szent Mihály nap Szabadszálláson

A magyar nóta és a gasztronómia szerelmeseit várja szeptember 26-án a Szent Mihály napi programjára a József Attila Közösségi Ház. A rendezvény 13 órakor tűzgyújtással veszi kezdetét.

 

Az amatőr és profi szakácsok vadpörkölt és egyéb pörkölt kategóriákban mérhetik össze tudásukat. Nevezni szeptember 21-ig lehet az intézményben, vagy a 76/558-003-as telefonszámon.
A rendezvény gyermekprogramokkal folytatódik. A kicsik ingyenesen használhatják az ugrálóvárat, festethetik ki az arcukat, kézműveskedhetnek, majd a felnőttekkel közösen megkóstolhatják a frissen sutult szőlőből készült mustot, illetve Szűcs Sándor kenyérlángosát.
A kulturális program 16 órakor kezdődik, fellép a Kiskun Népdalkör és Vadrózsák Citerazenekar, az Ezüst Kopogók Néptánc Együttes, valamint Szórádi Elek.
A színvonalas produkciókat követően veszi kezdetét az I. Szabadszállási Nótaverseny, amelyre két dallal nevezhetnek a 14 éven felüliek. A nevezni a József Attila Közösségi Házban lehet. További információ az intézményben, vagy a 76/558-003 –as telefonszámon kérhető.

About Post Author