Téli Strázsa Túra 2019

A VI. évbúcsúztató Téli Strázsa túráját szervezi Egyesületünk az Izsák közigazgatási területén lévő „Vadas”-ban és Fülöpszállás külterületén.

A reményeink szerint kellemes hangulatú túrán a résztvevők ízelítőt kapnak a Felső Kiskunság egy újabb homokbuckás, változatos erdőkkel borított területéről, „legyalogolhatják” a karácsonykor összegyűjtött kalóriákat és fizikailag is felkészülhetnek a szilveszteri bulira.

A túra időpontja: 2019. december 28., szombat.

A túrára az előnevezés kötelező, melynek határideje 2019. december 20.

(Figyelem a táblázat makrókat tartalmaz, kitöltése előtt engedélyezni kell a programban a makrók használatát

A nevezési lapon a név, település, a születési év és a választott táv kitöltése kötelező (zöld alászínezés), valamint a csoportból legalább egy telefonszám, amelyen a túra során elérhető a csoport. A túra távját és az autóbusz igénybevételét a lenyíló menüből kell kiválasztani)

  • személyesen (regisztráció és helyszíni befizetés) a József Attila Közösségi Házban december 11-én és 18-án, szerdán 15:00 – 18:00-ig a szervezőknél

Az előnevezés csak a regisztrációs díj, illetve a megrendelt ebéd és személyszállítás díjának határidőre (december 20), az egyesület számlaszámára (52800014-10105395) történő átutalása, vagy annak a személyes előnevezés során történő befizetése esetén érvényes.

A rajt és a cél helyeBiczó Csárda és Lovaspanzió (52-es út 32. km-énél) A megközelítés térképvázlata innen letölthető.

Választható távok, rajtidők, nevezési díj:

Táv

Rajtidő

Nevezési díj

Ötpróbás kedvezmény

9 km

10:00 – 10:30

600 Ft

-200 Ft

18 km

08:00 – 08:30

600 Ft

-200 Ft

 SzemélyszállításIgény esetén Szabadszállásról a vasútállomásról és az AUTOMIX Étteremtől autóbuszos szállítást biztosítanak a szervezők a rajt helyszínére és vissza. (800 Ft/fő)

Busz indulási idő az Autómixtől:

  • 18 km-es távon indulókkal:  07:45-kor,
  • a 9 km-es távon indulókkal  09:45-kor

Visszautazás tervezett ideje a beérkezés függvényében 13:00 órától

Utazási költség: 800 Ft (oda-vissza)

Ebéd: a 2018-as túra során is nagy sikert aratott, a csárda szakácsai által készített Kunsági töltött káposzta, 1200 Ft/ adag,

Büfé: A rendezvény idején a célban büfé szolgáltatás vehető igénybe

Egyéb: A túra során forralt bor, citromos tea, gyümölcs és édesség várja a túrázókat, valamint a Birkás Bor és Pálinka Házban lehetőség van a Borház termékeinek (válogatott borok, pálinkák, boros csokoládé stb.) megvásárlására. Előzetesen tájékozódni a Birkás Bor és Pálinka Ház oldalán lehet.

A szervezők poharat nem tudnak biztosítani, HOZZÁL MAGADDAL!

A túra itinere (térképe) letölthető innen, a választható távok GPS adatai (.gpx) pedig innen tölthetők le.

A szervezők felhívják a figyelmet a közúton történő gyalogos közlekedés szabályainak betartására, valamint, hogy a túra nyomvonala két alkalommal keresztezi az 52. számú főutat, melyen az átkelés nagy figyelmet igényel és balesetveszélyes.

A túrán minden túrázó saját felelősségére vesz részt és hozzájárul adatainak a túra befejezéséig való nyilvántartáshoz. A túrát követően az adatok megsemmisítésre kerülnek. A túra adatkezelési tájékoztatója elérhető: az egyesület oldalán.

További információk a túrával kapcsolatban:

  • telefonon
    • Asbóth György (06/20/972-54-21) és
    • Buza Vince (06/30/538-64-75) szervezőknél
  • emailben a strazsate@gmail.com címen

About Post Author