Újabb játékost igazolt a Szabadszállás SE

David

Az NB II-es Békéscsabától érkezik Pandur Dávid a Szabadszállás SE csapatába. Búzási Balázs edző mutatja be a játékost. 

Dávid 4 éves múlt mikor szülei elhozták hozzám, azóta töretlenül minden nap arra törekszik hogy jó labdarúgó legyen! Szabadszállásról a Hírös Ép-be és a KTE-be edzett. Innen került a Gyulai Grosics Akadémiára. Az ott eltöltött évek után Békéscsabán folytatta. Folyamatosan tartottuk a kapcsolatot, Dávid a csapat meccseit is látogatta, nagyon szeretett volna az újra formálódó csapat tagja lenni és persze unokatesójával Bajusz Patrikkal egy csapatba játszani! Láttuk érett játékát és úgy döntöttünk haza hozzuk. Remek bal lábas játékos, jól irányít, igaz a felnőtt foci még új közeg lesz neki de nagyon elszánt az edzéseket nagyon komolyan veszi.

Dávid felnőtt csapathoz igazoltál nem félsz hogy ez nagy feladat lesz számodra?

Nincs bennem félelem, sőt kihívásnak érzem hogy egy ilyen nagyszerű csapatban játszhatok. Békéscsabán edzettem az NBII-es felnőtt csapattal így nem lesz idegen közeg a felnőtt mezőny.

Milyen eredménnyel leszel elégedett a bajnoki szezon végén?


Természetesen a csapatnak is és nekem is csak a bajnoki cím az elfogadható eredmény!

A jelenlegi keretnek nagyon erős a középpályás sora be tudod magad „verekedni” majd a kezdőcsapatba?

Pandúr Dávid: Nagyon kemény edzésekkel készülünk a bajnoki rajtra szerencsére én fel tudom venni a heti 7-8 edzésszámot. Nagyon igyekszem az edzőm, a csapat és a nézők bizalmát is kiérdemelni.

About Post Author