Utánpótlás nevelés a Fradi támogatásával

Együttműködési megállapodást kötött február 24-én a Szabadszállási SE a Ferencvárosi Torna Club utánpótlás szakosztályával. A partnerkapcsolat a helyi sportegyesület számára újabb lehetőséget nyit meg.
A Ferencváros szakemberei a megállapodás megkötése előtt megtekintették a Szabadszállási SE pályáját, elbeszélgettek az egyesület vezetőivel.
– Az infrastruktúra, ahhoz képest, hogy egy megye III-as csapatról van szó, nagyon jó. A felújított öltözők, a fedett- és jó minőségű füves pálya megfelelő lehetőséget biztosít a szakmai munkához. A legfontosabb azonban az, hogy az egyesületnek vannak tervei és akarnak fejlődni – összegezte a látottakat és a hallottakat Keller József, a Ferencvárosi Torna Club utánpótlás szakágának szakmai vezetője.
A spotvezetők a partnerkapcsolatok kínálta lehetőségekről a városházán tartott megbeszélésen egyeztették elképzeléseiket.
Először is példát szeretnénk mutatni, embereket akarunk nevelni és csak ezt követően sportolókat – hangsúlyozta a megállapodás kapcsán Kerekes Barna. Az FTC labdarúgó-szakosztály U11-14 éves korosztály szakmai vezetője, a partner kapcsolatok felelőse elmondta, az együttműködés keretében partnereink számára egyebek mellett szakmai útmutatás adunk, a gyermekeknek edzési lehetőségeket biztosítunk, elvégezzük az erőnléti és egészségügyi felméréseket.
A programban húsz kis és nagy egyesület vesz részt, megyénkben Baja után Szabadszállást érte a megtiszteltetés, hogy a Fradi partnere lehet.
A partnerségi megállapodás mérföldkő lehet számunkra, hiszen új lehetőségek nyílnak meg egyesületünk és tanítványaink előtt – emelte ki Buzási Balázs, a Szabadszállási SE edzője. Egyesületünk arról szól, hogy mindent megtegyünk a gyermekekért. Legfontosabb célunk, hogy minél „magasabbra” tudjuk eljuttatni tehetséges játékosainkat. Az ország egyik leghíresebb egyesületével kötött partnerségi megállapodásból a legtöbbet a gyermekek és a szülők fognak profitálni – tette hozzá a szakember.

About Post Author