Virágos Szabadszállás

1392426_597202667003490_914132636_naaa

Szabadszállás Város Önkormányzata pályázatot ír ki a „Virágos Szabadszállás” Cím elnyerésére. A pályázatra 2016. április 20-ig lehet jelentkezni a Polgármesteri Hivatalban átvehető, vagy a honlapról letölthető pályázati adatlap benyújtásával.

A pályázat célja, hogy elősegítse a lakosság kezdeményezését és részvételét a környezet védelmére és szépítésére irányuló tevékenységben. Szabadszállás Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a „Virágos Szabadszállásért” elismerő cím (a továbbiakban: Cím) alapításával kívánja méltó elismerésben részesíteni azon ingatlanok tulajdonosait (használóit, kezelőit), akik munkájukkal hozzájárultak a kulturált, környezetbarát, esztétikus településkép megjelenítéséhez, és kiemelkedő érdemeket szereztek az igényes lakókörnyezet kialakításában.

A pályázatot az ingatlan tulajdonosa (kezelője, használója), a közterületet gondozó magán és jogi személy, nem társasházi, többlakásos lakóépület esetén a tulajdonosok több mint fele által meghatalmazott személy, társasház esetén a társasház alapító okiratában meghatározottak szerint a közös képviselő nyújthatja be. A Cím adományozásáról a képviselő-testület dönt október elejéig. A Címet Szabadszállás Város Polgármestere október 23-án adja át, a városi műsor keretein belül.

Szabadszállás Város Önkormányzata

About Post Author