Zöld Ász Vándorkupa

1.helyezett 2.helyezett 3.helyezett 4.helyezett 5. helyezett BarátokFC Csülök-Kiskőrös Darazsak-Hetény Erdeményhirdetés1 Gólkirály Kiskőrös Legjobb játékos Legjobb kapus MapetPower Vándorkupa-átadás

Hat éve félbeszakadt hagyományt elevenített fel a Honvéd Nyugdíjas Klub a Zöld Ász Vándorkupa kispályás labdarúgó torna megrendezésével 2019. augusztus 17-én Szabadszálláson.

Szabó Imre vállalkozó támogatásával és védnökségével megrendezett meghívásos tornán a hazai Barátok FC. csapatán kívül egy szabadszállási, egy hetényegyházi és két kiskőrösi együttes körmérkőzéses rendszerben küzdött a helyezésekért és a vándorkupa megszerzéséért.

A végig sportszerű versenyen az alábbi végeredmény született:

  • A legjobb góllövő: Szentgyörgyi Ákos, Öreghölgy-Kiskőrös 7 góllal
  • A legjobb kapus (kapott gól nélkül): Sallay György, Darazsak-Hetényegyháza
  • A legjobb játékos: Nagy András, Barátok FC.-Szabadszállás

5. helyezett csapat: Csülök FC. – Kiskőrös

4. helyezett csapat: Barátok FC. – Szabadszállás

3. helyezett csapat: Mapet Power – Szabadszállás

2. helyezett csapat: Darazsak – MH ARB BPH Hetényegyháza

1. helyezett csapat: Öreghölgy Kiskőrös

A díjakat Farkas Zoltán ny. mk. alezredes, a Honvéd Nyugdíjas Klub elnöke, a vándorkupát és a különdíjként felajánlott hordós sört, pedig Szabó Imre a Zöld Ász Vendéglő tulajdonosa adta át.

A rendezvény zárásaként az Egyesület elnöke köszönte meg a sportszerű játékot, a két játékvezetőnek a korrekt bíráskodást és jó étvágyat kívánt a jól megérdemelt Csintovai csülökpörkölthöz.

About Post Author