A Nagyvendéglő 2020. március havi étrendje

02.Hétfő: Zöldborsó leves, Paradicsomos káposzta, sertéssült, gyümölcs

03.Kedd: Paradicsom leves, Panírozott csirkemell, petrezselymes rizs, tartármártás

04.Szerda: Erdei gyümölcsleves, Tarhonyás hús, savanyúság

05.Csütörtök: Fejtett bableves csipetkével, Pacal-/sertéspörkölt, burgonya, savanyúság

06.Péntek: Tárkonyos raguleves, Mákos guba, gyümölcs

 

09.Hétfő: Hamisgulyás, Sült kolbász, sárgaborsó főzelék

10.Kedd: Karalábéleves, Csirkepörkölt, tészta, savanyúság

11.Szerda: Almaleves, Sertésszelet zabpelyhes bundában, petr.burgonya, savanyú

12.Csütörtök: Rántott köménymagleves, Zöldborsós sertéspörkölt, párolt rizs

13.Péntek: Babgulyás, Lekváros bukta, gyümölcs

 

16.Hétfő: Gombócleves, Natúr sertésszelet, gyümölcsmártás, müzli

17.Kedd: Zöldségleves, Székelykáposzta, gyümölcs

18.Szerda: Karfiol leves, Borsos tokány, tarhonya, savanyúság

19.Csütörtök: Csurgatott tojásleves, Tárkonyos pulykamell, bulgur, gyümölcs

20.Péntek: Frankfurti leves, Burgonyás tészta, savanyúság

 

23.Hétfő: Lebbencsleves, Sültvirsli, zöldborsó főzelék, meggyes pite

24.Kedd: Csontleves, Bakonyi sertésszelet, spagetti

25.Szerda: Brokkoli leves, Panírozott halrúd, párolt rizs, mustáros mártás

26.Csütörtök: Zöldbab leves, Pirított sertésmáj, főtt burgonya, savanyúság

27.Péntek: Pulykaragú leves, Káposztás tészta, gyümölcs

 

30.Hétfő: Daragaluska leves, Sertéspörkölt, szárazbab főzelék, gyümölcs

31.Kedd: Kelbimbó leves, Paprikás burgonya kolbásszal, savanyúság

01.Szerda: Lencseleves, Húsos tészta

02.Csütörtök: Meggyleves, Rántott csirkecomb, kukoricás rizs

03.Péntek: Alföldi gulyásleves, Szilvás gombóc, gyümölcs

 

(A változtatás jogát fenntartjuk!)

 

A beiratkozott étkezőink az étkezés lemondását / megrendelését a 06 76/353-442-es telefonszámon tehetik meg.

About Post Author