A Nagyvendéglő március havi étrendje

01.Csütörtök: Vaníliás ananászleves, Tarhonyás hús, savanyúság

02.Péntek: Burgonyaleves virslivel, Tejföllel töltött túrógombóc, gyümölcs

 

05.Hétfő: Zöldségleves, Paradicsomos húsgombóc, ivólé

06.Kedd: Gombócleves, Csirkepaprikás, tészta

07.Szerda: Karfiol leves, Sertésflekken, párolt rizs, savanyúság

08.Csütörtök: Zöldborsó leves, Lecsós sertésszelet, bulgur

09.Péntek: Tárkonyos raguleves, Mákos guba, gyümölcs

10.Szombat: Rántott köménymagleves, Rakott burgonya

 

12.Hétfő: Hamisgulyás, Meggymártás, natúr sertésszelet

13.Kedd: Kelbimbó leves, Pirított sertésmáj, főtt burgonya, savanyúság

14.Szerda: Bográcsgulyás, Tejbegríz, gyümölcs

 

19.Hétfő: Vegyesgyümölcs leves, Pásztortarhonya, savanyúság

20.Kedd: Brokkoli krémleves, Borsos tokány, spagetti, savanyúság

21.Szerda: Lebbencsleves, Zöldbab főzelék, kölesvagdalt, gyümölcs

22.Csütörtök: Gombaleves/Ivólé, Milánói sertésszelet, párolt rizs, tartármártás

23.Péntek: Frankfurti leves, Burgonyás tészta, savanyúság

 

26.Hétfő: Bazsalikomos paradicsomleves, Húsos tészta

27.Kedd: Tejfölös burgonyaleves csipetkével, Rántott csirkecomb, rizi-bizi

28.Szerda: Daragaluska leves, Sárgaborsó főzelék, sertéspörkölt

29.Csütörtök: Babgulyás, Ízes bukta, gyümölcs

 

03.Kedd: Gyömbéres cseresznyeleves, Sertésszelet Holstein módra, steakburgonya, gyümölcs

04.Szerda: Csontleves, Paradicsomos káposzta, sertéssült

05.Csütörtök: Póréhagyma leves, Zöld borsós csirkemáj, tészta

Az étkezés megrendelését vagy lemondását a 76/353-442-es telefonszámon tehetik meg.

(A változtatás jogát fenntartjuk!)

About Post Author