Légyott a szállodában

12189520_747544575374377_4286800829896117735_n

Kétfelvonásos komédiát láthatnak a soltszentimrei Csonka Színkör tolmácsolásában az érdeklődők november 28-án a szabadszállási József Attila Közösségi Házban. Az ingyenes előadás 18 órakor kezdődik.

Csonka színkör

A soltszentimrei Csonka Színkör 2009-ben alakult. Szűkebb környezetükben a hagyományos május végi falunapokon léptünk fel először hosszabb darabokkal. Majd ezt követően kicsit kilépve a település határait megmutattuk magunkat máshol is. Felléptünk kétszer a Falusi Színjátszó találkozón Adácson, ami egyben Kárpát-medencei Színjátszó találkozó is volt. Ezen kívül a környéken már szinte mindenhol, többek között Kiskőrösön, Soltvadkerten, Izsákon, Csengődön, Akasztón. Darabjaink mindig a humorra épülnek, mert a fő mottónk a szórakoztatva szórakozni! Műsorunkban szerepelt már a Ludas Matyi, Az Indul a bakterház, A menyasszonyt a nagybácsinak francia komédia.
Idei előadásunk alapja A miniszter félrelép című darab színpadi változata. Ezt gyúrtuk át kicsit saját szájízünkre. A darabról röviden annyit, hogy az alapszituáció, hogy egy magas rangú kormánytisztviselő találkát tervez a szállodában, de a dolgok nem jó irányba indulnak el. A miniszter és segítője próbálják menteni a menthetőt, de egyre inkább belemerülnek a hazugságokba. És ha ahogy mondják, a hazugság hazugságot szül, akkor itt a végére egy egész szülőotthon lesz. A dolgok irányítása kezd kicsúszni főhőseink kezéből. Szem nem marad szárazon a darab végére, garantált a nevetés.
És nekünk a lényeg ez…a nevetés öröm, a nevetés egy kis boldogság!
Tehát Légyott a szállodában!! Légyott Szabadszálláson is! – mondta el érdeklődésünkre Andó István.

About Post Author