„Szexterápia” a moziban

Két filmet vetítenek a hétvégén a szabadszállási moziban. Ma (március 13-án) 17 órától a Szexterápia című színes, feliratos, ausztrál vígjátékot, míg holnap a Reszkessetek kutyaütők színes, magyarul beszélő, amerikai családi vígjátékot tekintheti meg a közönség.

 

Szexterápia színes, feliratos, ausztrál vígjáték, 95 perc, 2014
Valahol Ausztráliában, egy idilli, szép házakkal szegélyezett utcában öt pár lakik. Vannak köztük friss házasok, a megszokásba beleunt gyerekesek, eljegyzésben, illetve gyermekáldásban reménykedők. Egyvalami közös bennük: mindannyian titkos szexuális vágyakat dédelgetnek, és szenvedélyeik hajszolása abszurd és komikus helyzetekbe sodorja őket. A Szexterápia az orgazmus köré építi az öt történetszálból összefonódó cselekményt, de a testiségen kívül másról is szól: szerelemről, önzésről és önzetlenségről, hazugságságról és őszinteségről, és legfőképpen az egymás közti kommunikációról. A helyenként meghökkentő, máshol megható, egy ponton összetalálkozó történetek könnyed szórakozást ígérnek sok nevetéssel, ugyanakkor tabukat feszegetnek és elgondolkodtatnak a párkapcsolatok működéséről is.

Március 14. (szombat) 17 óra:
Reszkessetek kutyaütők színes, magyarul beszélő, amerikai családi vígjáték, 87 perc, 2013
A család minden tagja a nagyihoz utazik karácsony alkalmával és hiába szeretnék, a gyakran neveletlenül viselkedő kutyájukat kénytelenek az üresen maradó házban hagyni. Az először unalmasnak tűnő napok a környéken garázdálkodó betörők váratlan felbukkanásával mozgalmassá teszik az üresen maradt ház életét. A család kedvence újonnan szerzett pajtásaival minden trükkjét beveti, hogy pokollá tegye a betolakodók próbálkozásait.

Forrás: port.hu

About Post Author