A Nagyvendéglő 2019. február havi étrendje

01.Péntek: Jókai bableves, Lekváros bukta, gyümölcs

 

04.Hétfő: Tarhonyaleves, Tökfőzelék, vagdalt húspogácsa, gyümölcs

05.Kedd: Karalábé leves, Pirított csirkemáj, bulgur

06.Szerda: Trópusi gyümölcsleves, Pusztapörkölt, savanyúság

07.Csütörtök: Sárgaborsó krémleves, Fokhagymás sertésszelet, párolt rizs, savanyúság

08.Péntek: Tárkonyos raguleves, Mákosguba, gyümölcs

 

11.Hétfő: Daragaluska leves, Milánói spagetti, gyümölcs

12.Kedd: Hamisgulyás, Kölesvagdalt, zöldbab főzelék

13.Szerda: Lebbencsleves, Töltött káposzta, müzli

14.Csütörtök: Paradicsomleves, Sült csirkecomb, gombás rizs

15.Péntek: Frankfurti leves, Burgonyás tészta, savanyúság

 

18.Hétfő: Húsleves, Párolt sertésszelet, meggymártás, túrós pite

19.Kedd: Csurgatott tojásleves, Majorannás pulykatokány, tészta, gyümölcs

20.Szerda: Gombaleves / Ivólé, Disznótoros, hagymás tört burgonya, savanyúság

21.Csütörtök: Zöldborsó leves, Lecsós sertésszelet, bulgur

22.Péntek: Palócleves, Fánk, lekvár, gyümölcs

 

25.Hétfő: Gombócleves, Natúr sertésszelet, almafőzelék, túró rúdi

26.Kedd: Kelbimbó leves, Zöldfűszeres csirkemell, párolt rizs, sárgarépa golyó

27.Szerda: Zellerkrémleves, Panírozott sertéskaraj, steak burgonya, tartár mártás

28.Csütörtök: Zöldségleves, Babsólet, ivólé

01.Péntek: Gulyásleves, Túrós csusza, tepertő, gyümölcs

 

04.Hétfő: Csontleves, sertéssült, paradicsomos káposzta, almáspite

05.Kedd: Zöldbab leves, Tavaszi pulykarizottó, gyümölcs

 

(A változtatás jogát fenntartjuk!)

 

A beiratkozott étkezőink az étkezés lemondását / megrendelését a 06 76/353-442-es telefonszámon tehetik meg.

About Post Author