Autópályán raboltak

A kecskeméti rendőrök egy hét alatt beazonosították és elfogták a gyanúsítottakat – tudatta a Bács-Kiskun Megyei RFK sajtószolgálata.

A nyomozás adatai szerint két ismeretlen férfi 2017. október 5-én éjszaka megjelent az M5 autópálya Budapest felé vezető oldalán a 91-es kilométernél lévő pihenőhelynél, ahol a parkoló járművek utasterét figyelte. Rövid idő elteltével, 2017. október 6-án 0 óra 20 perc körül egy ott parkoló Iveco típusú tehergépjármű vezető oldali ajtajának ablakát betörték, majd a benne pihenő 53 éves román állampolgár kezéből a táskáját kitépték. Az ismeretlen elkövetők a táskával és a benne lévő személyes okmánnyal, mobiltelefonokkal, arany ékszerekkel, valamint készpénzzel együtt elmenekültek.

A nyomozás eredményeként a rendőrök beazonosították a feltételezett elkövetőket. N. Leander 31 éves és N. Zoltán 34 éves kunszentmiklósi lakosokat 2017. október 13-án 10 órakor elfogták, rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként kihallgatták, majd őrizetbe vették.

A nyomozók előterjesztést tesznek a gyanúsítottak előzetes letartóztatásának indítványozására.

Hírforrás: OBJEKTÍV Hírügynökség

About Post Author