Az forradalmárokra emlékezett Szabadszállás

Az 1956-os forradalom és szabadságharc 59. évfordulója tiszteletére tartott megemlékezést október 23-án Szabadszállás Város Önkormányzata, melynek a József Attila Közösségi Ház adott helyet. A forradalmárokra Dr. Báldy Zoltán polgármester emlékezett. Közreműködtek a Szabadszállási Petőfi Sándor Általános Iskola 8. évfolyamos diákjai és Bajusz Gáborné. A műsort Kishalmi Istvánné tanárnő rendezte. A rendezvény keretében adták az át a „Virágos Szabadszállásért” kitüntető címet.

 
Mint ismeretes a város önkormányzata tavasszal írt ki pályázatot a „Virágos Szabadszállás” cím elnyerésére. A pályázat célja az volt, hogy elősegítse a lakosság kezdeményezését és részvételét a környezet védelmére és szépítésére irányuló tevékenységben. A városatyák szeptemberi ülésükön Ivanits Györgynének ítélték az elismerő címet, melyet dr. Báldy Zoltán polgármestertől vehetett át a város legszebb kertjének tulajdonosa.
Az 1956-os forradalom és szabadságharc 59. évfordulója tiszteletére tartott megemlékezés koszorúzással zárult, a városházánál lévő emléktáblánál.

About Post Author