Bemutatkozik városunk új fogorvosa

_DSC0668

Júniustól új fogorvos rendel városunkban, aki az alábbiakban mutatkozik be a Tisztelt Olvasóinknak!

Dr. Méhes Lilla Éva vagyok, 25 éves, Nagyváradon születtem, Debrecenben érettségiztem. Már gyerekkorom óta az orvosi hivatás érdekelt. A gimnáziumi éveim alatt döntöttem a fogorvosi pálya mellett, hiszen itt egyben a kreatív oldalamat, és a jó kézügyességemet is kamatoztatni tudom.

Diplomámat a Debreceni Egyetem Fogorvostudományi Karán ,2020-as évben szereztem meg. Pályafutásomat Nyíregyházán kezdtem egy szájsebészet-implantológia orientált magánrendelőben, majd Csemő község körzetében helyettes fogorvosként folytattam munkámat. A közelség miatt alkalmam adódott megismerni Szabadszállás kellemes vidéki környezetét. A Polgármester Úr és a munkatársai vendégszeretete, segítőkészsége és odaadása sarkallt arra, hogy itt folytassam tovább szolgálatomat.

Munkám során fontosnak tartom a precíz szakmai munkát, a nyugodt légkör megteremtését, és a bizalmon alapuló, tartós orvos-páciens kapcsolat kialakítását. Célom, hogy a páciens elégedetten és boldogan távozzon a rendelőből a fogászati kezelések után és hogy újra lehetővé tegyem a páciensek számára a mosoly örömét.

Fő érdeklődési területem az esztétikai fogászat és fogpótlástan. A folyamatos betegellátás mellett rendszeresen részt veszek szakmai továbbképzéseken, hogy jártas legyek a legújabb technikákban és tovább fejlődhessek és munkámmal segíthessek a pácienseken. A jövőben a fogszabályzás szakvizsga megszerzésével szeretném gyarapítani a tudásomat.

Szűrőnapok keretein belül szeretném a lakosság szájüregi egészségi állapotát felmérni és megfelelő szájápolási tanácsokat adni

Júniustól helyettesként kezdem meg a munkámat, majd végleges státusszal folytatom.. Izgatottan várom a betegeimmel való első találkozásomat.

Szabadidőmben szeretek rajzolni, festeni, zenét hallgatni, a barátaimmal kirándulni, új helyeket megismerni. Végezetül a Tisztelt Lakosság figyelmébe ajánlom, hogy a mostani járványhelyzetben fokozottan fontos a fog és szájbetegségek mielőbbi kezelése, mert egy elhanyagolt szájüreg további egészségügyi problémához vezethet. Így célszerűnek tartom a megelőzést és a korai kezelés fontosságát.

Rendelési időpontok:

         I. számú fogorvosi körzet /030096131/

(Dr. Szabó Attila volt körzete)

Rendelés helye: 6080 Szabadszállás, Mindszenthy tér 5.
Orvos: Dr. Méhes Lilla
Asszisztens: Lángosné Parrag Annamária
Telefonszám: 06 – 76 / 800 – 182
Rendelési idő kezdete vége
HÉTFŐ 12:30 18:30
KEDD 08:00 12:00
SZERDA 12:00 18:00
CSÜTÖRTÖK

ISKOLA FOGÁSZAT

08:00 – 09:00

08:00 12:00
PÉNTEK 08:00 12:00

About Post Author