„Biztonságos közlekedés gyermekszemmel”

A Bács-Kiskun Megyei Balesetmegelőzési Bizottság – az Országos Baleset-megelőzési Bizottság kiírása alapján – gyermekrajzpályázatot hirdet „Biztonságos közlekedés gyermekszemmel” címen, három kategóriában: óvodások (3-6 éves), valamint alsó tagozatos (7-10 éves) és felső tagozatos (11-15 éves) általános iskolai tanulók részére. A rajzoknak a biztonságos közlekedést kell bemutatnia illetve propagálnia.

Az alkotások mérete kizárólag A/4 vagy A/3 méret lehet.

Alkalmazott technikák: grafit, színes ceruza, zsírkréta, lino, tus, tempera, olaj, diópác, szénrajz.

A pályamunkákat a Bács-Kiskun Megyei Balesetmegelőzési Bizottsághoz kell eljuttatni (6000 Kecskemét, Batthyány u. 14.) az alkotó adatainak (név, életkor, lakcím, iskolája, telefonos elérhetőségének) feltűntetésével.

A beküldési határidő: 2016. április 25.

A Bács-Kiskun Megyei Balesetmegelőzési Bizottság a legjobb alkotásokból kategóriánként 6-6 pályaművet továbbít a második fordulóra az Országos Rendőr-főkapitányság Balesetmegelőzési Bizottsághoz 2016. május 9-ig. A továbbított pályaművek alkotóinak óvodáját, iskoláját értesítjük erről.

A második fordulóban, az ORFK-OBB szakmai zsűrije által kiválasztott pályaművek alkotóinak díjátadó ünnepségéről (időpontról és helyszínről) később küldünk értesítést. Amennyiben megyénkből lesz nyertes pályamű, erről a pályázó iskolája felé élünk értesítéssel. A díjátadóra történő utazást a megyei balesetmegelőzési bizottság szervezi és bonyolítja le.
1. díj: kategóriánként 1-1 kerékpár, 2.-6. díj: kategóriánként tárgyjutalom.

Bács-Kiskun Megyei Balesetmegelőzési Bizottság
6000 Kecskemét, Batthyány utca 14.
Tel.: 76/513-336, Fax: 76/513-337

About Post Author