Csak legális oldalon fogadjon!

Az illegális online szerencsejáték jelentős kockázatot jelent a játékosoknak is, a nyeremény kifizetésére csak az engedélyezett fogadó oldal nyújt garanciát. Ellentétben az engedély nélküli oldalakkal, a szabályos online szerencsejáték nyereménye után a játékosnak nem kell adót fizetnie – tudatta a Nemzeti Adó- és Vámhivatal.
A labdarúgó Európa bajnokság minden bizonnyal megtöbbszörözi a fogadók számát, de csak a Magyarországon engedélyezett online fogadójáték jelent biztonságot a játékosoknak. Az interneten elérhető online szerencsejátékok a Nemzeti Adó- és Vámhivatal felügyelete alá tartoznak, és mivel itthon jelenleg egyetlen online fogadásos játék szervezése engedélyezett, minden egyéb sportfogadási oldal törvénytelenül működik. A törvényes játék előnye egyebek mellett az is, hogy a nyeremény után nem kell adózni, az illegális oldalon nyert pénz viszont egyéb jövedelemnek számít, tehát a bevételből 15% személyi jövedelemadót és 27% egészségügyi hozzájárulást kell fizetni.

A NAV honlapján megtalálhatók a már blokkolt, azaz tiltott és az engedélyezett oldalak is a nav.gov.hu/nav/szerencsejatek linken.

Hírforrás: OBJEKTÍV Hírügynökség

About Post Author