Elindult a Tanulást Ösztönző Program

DSC_9268 DSC_9270 DSC_9277 DSC_9280

Az elmúlt hónapban a szabadszállási Petőfi Sándor Általános Iskolában tanuló diákok motiválására kezdeményezte ösztönző program indítását Bambergerné Sztojka Tímea. A program célja, hogy tanulmányi eredményeik folyamatos javítására ösztönözzék a gyermekeket. Azok a tanulók, akik a félévi eredményekhez képest a legtöbbet javítottak az adott hónapban, és a magatartásuk is megfelelő, jutalmazásban részesülnek. A jutalmak odaítéléséről minden hónapban a pedagógusok döntenek a tanulók érdemjegyei alapján.

A Szabadszállási Petőfi Sándor Általános Iskolában március 3-án kihirdetésre kerültek az iskolai tanulást ösztönző pályázat februári nyertesei. Összesen 18 diák részesült jutalomban.

Az alábbi tanulók vehették át jutalmukat Bambergerné Sztojka Tímeától:

1.a Dömény László

1.c Zelenka Hanna

2.a Andráska Kerubina, Torgyik Lili

2.b Tóth Kiara

3.a Sallai Zsanett, Farkas Levente, Polgár László

3.b Andráska Brigitta, Kovács Szimonetta

4.a Magyar Roxána

4.b Fábián Patrícia, Torgyik Lara

6.a Kovács Renátó

7.a Jakab Andrea

8.b Fábián Maja, Farkas Jázmin, Progli Petra

A gyermekek jutalmazásához az alábbi szervezetek, vállalkozások és magánszemélyek járultak hozzá: Alapszolgáltatási Központ, Bagdi Tímea, Bajusz Tünde és családja, Buczó Csanád. Családi talpak, Csepregi András, Ezüst Kopogók Néptánc Egyesület, Fehér Klára, Gáspárné Éva, Gombaszögi Ildikó, Ivanits Györgyné és férje, Iványi Júlia, Jóni Zoltán és családja, Kilencz Sándorné, Kuncze Gábor, Dr. Magóné Tóth Gyöngyi, Met 8 ker., Dr. Nagy István, Oltalom Karitatív Egyesület, Pandur László és családja, Szalainé Hajdu Ágota, Varga Mariann és családja.

About Post Author