Értékes eszközt kaptak a szabadszállási mentők

DSC_0129
Nagy értékű életmentő berendezéssel gazdagodtak a budapesti Tündérfátyol Alapítvány jóvoltából a szabadszállási mentők. A készülék a légutak tisztítására, felszabadítására szolgál.
A Szabadszállási Mentőállomás folyamatosan fejlődik, melyben a központi támogatás mellett nagy segítséget jelent a másfél éve alakult Szabadszállási Mentőalapítvány és a Tündérfátyol Alapítvány. Nekik köszönhetően több diagnosztikus és terápiás eszközzel gyarapodtunk, amit eset- és mentő gépkocsiban tudunk hasznosítani. Az alapítvány támogatásának hála a motoros nyákszívó most már mindkét mentőautón megtalálható – mondta el Riczu Norbert állomásvezető.
Az adakozók nem csak kisebb, nagyobb vállalkozók, cégek voltak, hanem nagyon sok egyéni felajánlás is érkezett. Az eszközt Makkainé Szelindi Stella elnök és Kalmár Klára, az alapítvány tagja adta át Riczu Norbert állomásvezetőnek. A Szabadszállási Mentőállomás ellátási körzetébe tizenötezer ember tartozik. A szolgálatot egy mentőautóval és egy esetkocsival látják el Szabadszállás, Kunadacs, Fülöpszállás, Izsák, Szalkszentmárton, Kerekegyháza, Orgovány, Tass, Kunszentmiklós, Soltszentimre településeken.

About Post Author