Fenntartható települési közlekedésfejlesztés Szabadszálláson

Szabadszállás Város Önkormányzata 130 millió forintos európai uniós támogatásból valósítja meg a város tömegközlekedésének infrastrukturális fejlesztését, illetve a hozzá kapcsolódó szemléletformáló kampánysorozatot.

A projekt eredményeként a Honvéd utca 5. alatt található ingatlan déli része biztosítja mostantól a kétirányú buszközlekedést, az északi része pedig az épület helyét. Az épület külső és belső várótereit legalább 20-30 utas tudja majd a jövőben használni, a peronok pedig akadálymentesen megközelíthetőek. A várható gyalogos forgalom megnövekedése miatt egy gyalogátkelőhely is létesült a szükséges megvilágítással együtt.

Szabadszállás Város Önkormányzatának kiemelt célja, hogy a beruházás valamennyi közlekedő számára biztonságos közlekedési feltételeket teremtsen, melyhez elengedhetetlen, hogy a közlekedés szabályait minden lakos ismerje. Ennek érdekében szemléletformáló kampányt indítunk, melynek keretében először balesetmegelőzési rendezvényt tartunk ahol a kulturált együttközlekedés érdekében a Kunszentmiklósi Rendőrkapitányság bevonásával szakelőadást és gyakorlati szemléltetést tartunk.

RENDEZVÉNY:

FRT.HU klubtalálkozó napján és helyszínén

  1. augusztus 16. 11:00-13:00 óra

Helyszín: Szabadszállás, Laktanya

BIZTONSÁGOS EGYÜTTKÖZLEKEDÉST!   

                                                                                                                                           Széchenyi 2020 – WALD-TRANS KFT.

About Post Author