Gaz, avar és egy szalmabála égett Szabadszálláson

Az elmúlt 24 órában a katasztrófavédelem Bács-Kiskun megyei műveletirányítási központjába 8 tűzesettel és 3 műszaki mentéssel kapcsolatos, tűzoltói beavatkozást igénylő állampolgári bejelentés érkezett.

Szabadszálláson, egy tanya udvarában kétszáz-háromszáz négyzetméteren gaz, avar és egy szalmabála égett csütörtök délután. A szabadszállási önkormányzati, a solti és a kecskeméti hivatásos tűzoltók a tüzet egy vízsugárral eloltották.

Az M5 autópálya 67 km szelvényénél a Budapest felé vezető oldalon egy személygépjármű szalagkorlátnak ütközött tegnap délután. A személygépjárműben három személy utazott. Az eset során személyi sérülés nem történt. A lajosmizsei önkormányzati tűzoltók a gépjárművet áramtalanították, az útburkolatot lemosták illetve a gépjárművet a leállósávba vontatták. A helyszínen teljes illetve félpályás útzár volt.

Egy teherautó és egy személygépjármű ütközött össze az 54-es főúton, a 26-27 km szelvénye között, Jakabszállás közelében tegnap este. A soltvadkerti önkormányzati és a kecskeméti hivatásos tűzoltók a gépjárműveket áramtalanították és a helyszínt biztosították. Az eset során személyi sérülés nem történt.

Bugacpusztaháza külterületén egy személygépjármű elakadt tegnap este. A kecskeméti hivatásos és a soltvadkerti önkormányzati tűzoltók kézi erővel a személygépjárművet kiszabadították. Személyi sérülés nem történt.

Csütörtökön hat esetben riasztották a tűzoltókat száraznövényzet tüzéhez.

About Post Author