Idősek karácsonya az alapszolgáltató központban

Karácsonyi ünnepségre invitálta ma (december 14-én) ellátottjait a Szabadszállási Alapszolgáltató Központ. A résztvevőket Szabó Zsolt intézményvezető köszöntötte. A rendezvényt a Tóth Erzsébet Óvodása növendékeinek műsora tette teljessé.

Az idő mindig ugyan olyan, akár másodpercekben, percekben, órákban vagy napokban mérjük. Amikor van idő a másik emberre, van idő, hogy foglalkozzunk a gyermekeinkkel, mikor időt szánunk arra, hogy elkészítsünk számunka valami finomat a saját kezeinkkel, az „minőségi idő”. Amikor megállunk és van időnk egymásra nézni, van időnk egymást meghallgatni, az valóban „minőségi idő. A rohanó világban ebből egyre kevesebb van. Azt kívánom, hogy legyen olyan ez az ünnep, hogy ne lihegjen a nyakunka, és valóban legyen időnk megállni, legyen időnk egymással foglalkozni, tudjunk értékes időt együtt eltölteni a családtagjainkkal, meg tudjunk állni egy rövid imádságra, és valóban így legyen igazi ünneppé ez a karácsony – mondta el köszöntőjében Szabó Zsolt.

Az ünnepség végén a résztevőket finom süteménnyel vendégelték meg az intézmény dolgozói, majd a helyi vállalkozók és az Alapszolgáltató Központ tartósélelmiszerekből összeállított csomaggal ajándékozta meg az időseket.

About Post Author