Idősek karácsonya az alapszolgáltató központban

Karácsonyi ünnepségre invitálta ma (december 16-én) ellátottjait a Szabadszállási Alapszolgáltató Központ. A résztvevőket Szabó Zsolt intézményvezető köszöntötte. A rendezvényt a Tóth Erzsébet Óvoda Katica csoportjának és a Nőszirmok Klub tagjainak műsora tette teljessé.

 
Mindenki számolgat az ünnepek közeledtével, hogyan lehet még egy kis pénzt kiszorítani, hogy több ajándékot tudjanak adni szeretteiknek. Számolgatnak a háziasszonyok, elkészülnek-e a főzéssel, a takarítással, hogy méltóképpen tudják fogadni a családot. Számolgattak régen is, az első karácsony idén, de nem számoltak Jézus születésével. Nem vették észre azt sem, amikor Isten Jézuson keresztül bekopogtatott az emberi szívek ajtaján.
Nem múljon el az ünnep anélkül, hogy nem számolunk vele, hiszen Ő képes számunkra békességet adni, képes a békétlen szívünket békességre fordítani – mondta el Szabó Zsolt.
Az ünnepség végén a résztevőket finom süteménnyel vendégelték meg az intézmény dolgozói, majd a helyi vállalkozók és az Alapszolgáltató Központ tartós élelmiszerekből összeállított csomaggal ajándékozta meg az időseket.

About Post Author