Isten éltesse János bácsi!

Október 13-án ünnepelte 90. születésnapját Tóth János, akit ebből az alkalomból Bencze Ildikó, Szabadszállás Alpolgármestere köszöntött és adta a város polgármesterének és a miniszterelnök emlékléplapját.

Tóth János 1931. október 13-án született Szabadszálláson. Az általános iskolát követően az autószerelő ipari iskolát végezte el, Szabadszálláson Balogh Zsigmondnál volt tanuló.

Az ipari iskola után, húszéves koráig a kőbányai szerszámgépgyárban dolgozott, majd három év sorkatonai szolgálatra Veszprémbe vonult be, ahol parancsnoki sofőr volt. Ezt követően letette az autószerelő mestervizsgát, majd a Bajai Vízügyi Igazgatóság fülöpszállási műhelyében dolgozott tizennégy évig. János bácsi a szabadszállási termelőszövetkezetből ment nyugdíjba, ahol huszonnyolc évet dolgozott autószerelőként és a dízel adagolók beállításával foglalkozott.

Feleségével, Harcsa Rozáliával 1962-ben kötött házasságot, melyből két gyermekük János és Éva született. János bácsi annak ellenére, hogy már harmincegy éve nyugdíjas, szerencsére jó egészségnek örvend három unokája és három dédunokája van.

Jó egészséget és további boldog nyugdíjas éveket kívánunk!

Bencze Ildikó alpolgármester asszony adta át az emléklapokat

About Post Author