Katona özvegyek, özvegy katonák

Az idősek napja alkalmából tartott programot a katonaözvegyek és az özvegy katonák tiszteletére ma (november 13-án) a Honvéd Nyugdíjas Klub a József Attila Közösségi Házban. A rendezvényt Farkas Zoltán nyugállományú mérnők alezredes, a klub elnöke nyitotta meg.

 
Az idősek világnapja minden évben figyelmeztet minket arra, hogy az előttünk járók megtették már, amit a család, a szűkebb hazájuk és az ország várt tőlük. Lelkiismerettel, becsületes, szorgalmas munkával, rengeteg lemondással, várakozással, az átdolgozott napokkal, éjszakákkal, tették a dolgukat a család összetartásában a gyermekek nevelésében. Most a pihenés, a gondoskodás évei kell, hogy következzenek. Gyermekeik, rokonaik, a város, ahol élnek, sokat tehet azért, hogy Önök a lehető legnagyobb kényelemben, szeretetben éljék nyugdíjas éveiket.
A szeretet nem anyagi lehetőség függvénye, ahogyan a törődés, az odafigyelés sem. Kívánom, hogy minden napjukat aranyozza be valami, amire szívesen gondolnak vissza, amikor este álomra hajtják a fejüket, ami erőt ad a nehezebb, betegesebb napokat is elviselni.
Kívánok szerető gyerekeket, vidám unokákat, egészséges napokat, törődést kedves mindannyiuknak – mondta el beszédében Farkas Zoltán.
A rendezvényt az Ezüst Kopogók Néptánc Együttes, a Szabadszállási Petőfi Sándor Általános Iskola Aerobik Csoportja, a Nőszirmok Klub, valamint Tóth László műsora, majd az azt követő baráti beszélgetés tette teljessé.

About Post Author